En FEIRACO estamos coa preparación das recetas do Nadal.? Hoxe fixemos un pastel de pescada co noso leite desnatado. Tomade nota porque o resultado foi espectacular! ?✨
Ingredientes
- 500 g de pescada cocida
- 3 ovos
- 200 ml de nata para cociñar Feiraco
- 200 ml de leite desnatado Feiraco
- 200 ml de salsa de tomate
- 100 ml de maionesa
- 8 lagostinos
- Brotes de leituga
- Sal e pementa
Preparación
- Cocer a pescada en auga con loureiro, sal e allo durante 5 minutos. Logo coar e secar con papel absorbente e cortar en anacos pequenos e reservade.
- Pela os lagostinos e reservar.
- Bater os ovos nun conco e logo engadir a nata, o leite, a salsa de tomate, a pescada e salpementar.
- Cando temos todo no conco, bater cun robot de man ou cun robot de cociña ata obter unha mestura homoxénea.
- Prequencer o forno a 180º C.
- Forrar un molde rectangular con papel encerado. Repartir a preparación e cocer ao baño maría no forno 30 min a 180 ºC.
- Deixar arrefriar enfriar e reservar no frigorífico un mínimo de 2 horas.
- Desmoldar nunha táboa, pintar a superficie coa maionesa, decorar con lagostinos e a leituga por riba. Empoar coas túas especias favoritas.