Que hai mellor que un xeado ben fresquiño no verán? Este xeado de nata Feiraco é moi sinxelo de facer, e está boísimo! Segue a nosa receita e anímate a preparalo na túa casa:
Ingredientes:
- 500ml de nata Feiraco
- 30 gr de azucre
- Froita para decorar
Preparación:
- Introduce a nata Feiraco nun recipiente xunto co azucre.
- Bate a nata de forma constante para comezar a montala.
- Segue batendo ata que a nata estea completamente montada (ollo! Ten coidado de non bater de máis ou crearás manteiga ?)
- Leva a mestura ao conxelador durante 1 hora.
- Retira o xeado do conxelador e remove durante 5 minutos para logo, volver a introducilo no conxelador.
- Agarda un mínimo de 5 horas.
- Sirve o xeado e engade os toppings que máis che gusten: froita, galletas, noces… O que ti queiras!
Sorteo Club Feiraco
Se queres ter os accesorios Feiraco perfectos para a preparación desta receita, únete ao Club Feiraco e participa no sorteo d un pano e un bol Feiraco.
Cada mes, temos novos sorteos e agasallos, faite membro do Club Feiraco, aquí!