Anímate e prepara estas tortitas de froitas sen gluten, sen azucre e sen lactosa feitas co noso leite sen lactosa FEIRACO. Están deliciosas! ???
Ingredientes
- 150 ml de fariña de avea
- 100 ml de leite semidesnatado sen lactosa Feiraco
- 30 g de copos de avea
- 2 ovos
- 2 plátanos
- 20 ml de aceite de oliva
- 1 culleradiña de fermento químico
- Canela ao gusto
- Arandos
Preparación
- Chafa o plátano nun bol ata lograr una textura de puré.
- Logo engade os ovos para bater ata obter unha mestura homoxénea.
- Engadir o leite, a fariña de avea, os copos de avea, a culleradiña de fermento químico e a canela ao gusto. Remata de mesturar ata obter una textura pastosa.
- Dependendo da calidade da avea pode quedar máis espeso. Corrixe con máis leite Feiraco se é o caso.
- Nunha tixola quente e ben engraxada, verter un pouco de masa e estender para facer unha tortita circular.
- Unha vez cociñada un pouco, engadir os arandos por riba. Cando os bordes estean opacos, darlles volta e cociñar uns minutos máis. Repetir ata rematar con toda a masa.
- Servir con manteiga Únicla, amorodos, arandos e un pouco de mel.