Unha forma moi saborosa de incorporar a verdura ao noso menú da semana e que lle guste tamén aos máis pequenos da casa. O queixo cremoso de Quescrem e os ovos de Pazo de Vilane danlle un toque delicioso a esta receita e… non poderás resistirte!
Ingredientes
1 masa quebrada conxelada
250 gramos de espinacas conxeladas
50 gramos do queixo Quescrem
3 ovos de Pazo de Vilane
100 ml da nata para cociñar de Feiraco
Preparación
Estirar a masa coa axuda dun rodete e colocala no molde.
Cocer medio litro de auga nun cazo e engadir as espinacas cando empece a ferver ata lograr que estén tenras.
Bater os ovos, o queixo, un pouco da noz moscada e sal. Unha vez que teñamos a mestura homoxénea, engadir a nata de Feiraco e as espinacas ben escorridas para continuar remexendo.
Colocar o preparado na masa e meter no forno, prequentado previamente, a unha temperatura de 175º durante 15-20 minutos. Como truco, unha vez transcorrido o tempo, cambiar a función grill e deixar outro cuarto de hora máis para que a superficie se doure.
Non parece difícil, non si? Anímate a preparar a nosa receita e cóntanos!