Receita de flan de chocolate Feiraco

Un flan cos batidos de chocolate Feiraco cheo de sabor que vai ser a sobremesa perfecta do verán. Repetiredes unha e outra vez!

Ingredientes
3 ovos
3 batidos de chocolate Feiraco

Preparación
Bater os ovos co batido ata que quede unha masa cremosa e cun pouco de escuma.

Botar auga na bandexa central do forno e poñelo a 200º C ata ferver a auga.

Poñer a crema de flan no molde, cubrir con papel de aluminio e meter ao forno. Sempre na bandexa coa auga durante unha hora a uns 200º C, ata que os flanes estean callados.

Pasado ese tempo, probar cun coitelo para ver se están totalmente callados. Se sae limpo xa estarán listos.

Primeiro deixar arrefriar a temperatura ambiente para logo meter na neveira. Ao día seguinte desmoldar con coidado e… A gozar dun delicioso flan!

MÁIS NOTICIAS

Descubre todas as novidades de Feiraco e mantente ao tanto de todo o que facemos.

Ver todas as noticias

FEIRACO súmase á festa do 25 aniversario da Liga do DÉPOR cunha edición especial de merchandising esgotada en minutos

20 Maio, 2025

Ler máis

Feiraco honra o Día das Letras Galegas exaltando o folclore como esencia da nosa cultura

14 Abril, 2025

Ler máis

Galicia é Campo de Artistas: estas Letras Galegas soan mellor ca nunca!

14 Abril, 2025

Ler máis