¡Inauguramos os #VenresLarpeiros con Feiraco cunha desas receitas que gusta a todo o mundo!
Lembra que che quedará aínda mellor co noso Robot de Repostería Feiraco que estamos sorteando! Bule a participar!
Ingredientes
- 5 ovos grandes
- 300 ml de aceite de oliva
- 300 g de azucre
- 125 ml de leite Feiraco
- 370 g de fariña
- 14 g de fermento
- 20 g de caco puro en pó
Preparación
- Batemos os ovos co azucre ata conseguir unha mestura cremosa, branquecina e con volume. Axudará a que o resultado final sexa máis esponxoso!
- Incorporamos o aceite, o Leite Feiraco, a fariña e o fermento. Dividimos a mestura en dous boles diferentes
- Nun deles engadimos o cacao.
- Nun molde forrado de papel vexetal imos colocando alternativamente un parte de masa branca e outra de masa con cacao para que se vaian formando capas das dúas cores. Finalmente, coa axuda dun garfo, facemos formas circulares para conseguir un efecto máis bonito.
- Forneamos a 180º durante 40 minutos.