I Certame Infantil de Artes Plásticas Feiraco 2020

Feiraco organiza en colaboración coa Secretaría Xeral de Política Lingüística o I Certame Infantil de Artes Plásticas con motivo das Letras Galegas 2020.

BASES LEGAIS




Cociña con Feiraco dous pratos salgados

  Os produtos lácteos como a nata e o leite son perfectos para cociñar deliciosos e saudables pratos salgados. Feiraco ofrece unha amplia gama de produtos para enriquecer as túas comidas como o noso leite 100% galego, certificado coas máximas garantías de calidade, e a nosa nata para cociñar Feiraco, un ingrediente fundamental para acompañar calquera alimento como carne, pescado…

Cociña con Feiraco solombo con Queixo Tetilla

Adoitamos empregar produtos como a nata e o leite para preparar pratos doces e sobremesas, pero, sabías que cos nosos produtos Feiraco podes preparar deliciosas salsas para pratos salados? A nata para cociñar Feiraco é o complemento ideal para acompañar pastas, carnes, verduras ou peixes. Só ten un 18% de materia graxa e non ten glute. O mesmo acontece co noso leite 100% galego, certificado con las máximas Garantías de Calidad.

Cociña con Feiraco unhas albóndigas con queixo Arzúa-Ulloa

Es quen de resistirte a unhas saborosas albóndegas? Se hai pequenos na casa, seguro que trunfas con este prato moi sinxelo de preparar. Con esta receita poderás acompañar  a carne picada da túa elección cun ingrediente único, saudable e ademais, ¡delicioso!
Co noso Queixo Arzúa–Ulloa Feiraco D.O. preparás unhas albóndegas ás que aportarás unha cremosidade inusual, aparte de ser aptas para celíacos porque non contén glute. Elaborado de forma artesanal con leite 100% galego, con este queixo daráslle un sabor único a un prato que seguramente volverás repetir 😉