Feiraco co Día Internacional da Saúde

Coincidindo co Día Internacional da Saúde 2015, que se celebrou o 7 de abril, en todo o mundo, centrado na inocuidade alimentaria, a cooperativa quixo concienciar sobre a importancia clave dos lácteos e derivados nunha alimentación sá e equilibrada.

Feiraco basea todo o seu traballo desde hai preto de medio século na CALIDADE e na INNOVACIÓN. Un rigoroso método de traballo que garantiza a trazabilidade de toda a cadea de valor e a inocuidade dos produtos, unida á investigación de vangarda que se dirixe desde a cooperativa, converten a Feiraco en referente empresarial en seguridade alimentaria.

Leite, alimento esencial

O leite e os seus derivados forman parte indispensable dunha dieta sá e equilibrada e aportan múltiples beneficios para a nosa saúde. Son un dos grupos de alimentos máis completos porque incorporan un gran número de nutrintes necesarios para que o organismo poida levar a cabo todas as súas funcións vitais.

Entre os tipos de graxas que ten o leite, destacan os ácidos graxos poliinsaturados omega 3, omega 6 e o ácido linoleico conxugado (CLA), presentes na nosa gama UNICLA, que interveñen en diversas funcións do noso organismo e deben ser incorporados a través da dieta.

As bondades do Iogur

O leite fermentado máis coñecido é o Iogur, un tipo de alimento lácteo que aporta múltiples bondades para a nosa saúde. Ademais de ser máis dixerible e, polo tanto, máis aproveitable para o noso organismo, favorece que se absorban outros minerais como o ferro, o cobre ou o zinc; e ten menos lactosa que o leite sen fermentar. Existe tamén evidencia científica dos seus beneficios sobre o aparato dixestivo e respiratorio superior.

Inocuidade probada e certificada

O esforzo por ofrecer a máxima garantía de calidade de principio a fin está detrás do modelo de organización de Feiraco, que lle permite controlar e optimizar todas as fases do proceso produtivo, desde a orixe ao consumidor; desde a granxa á mesa. Para isto, conta tamén cun sistema integrado de calidade e inocuidade dos alimentos, baseado nas certificacións ISO 9001 e ISO 22000. O leite de Feiraco procede unicamente das granxas dos seus socios, todos localizados en Galicia.

MÁS NOTICIAS

Descubre todas las novedades de Feiraco y mantente al tanto de todo lo que hacemos.

Ver todas las noticias

Feiraco renueva su imagen con el campo gallego como protagonista

13 febrero, 2025

Ler máis

FEIRACO Lácteos firma su convenio colectivo hasta 2026 con la unanimidad de los sindicatos

9 diciembre, 2024

Ler máis

Feiraco regresa a las camisetas del RC Deportivo 24 años después

29 agosto, 2024

Ler máis