Receita de biscoito de Iogu+ Natural

Empregaches alguna vez o iogur líquido de Feiraco para elaborar as túas sobremesas? Hoxe propoñémosche un riquísimo biscoito co noso iogur natural, perfecto para almozar esta fin de semana. Ingredientes

  • 4 ovos
  • 150 g azucre
  • 300 g fariña para biscoitos
  • 1 sobre fermento
  • 1 Iogu+ Natural
  • 120 g aceite de oliva suave
  • Manteiga para o molde

Preparación

  1. Untar de manteiga o molde e prequentar o forno a 180º mentres preparamos a mezcla.
  2. Batemos os ovos co azucre. Engadimos o Iogu+ e seguidamente a fariña peneirada e o fermento. Por último, incorporamos o aceite.
  3. Botar a mezcla no molde e introducir ao forno uns 30-40 minutos a 180º

MÁIS NOTICIAS

Descubre todas as novidades de Feiraco e mantente ao tanto de todo o que facemos.

Ver todas as noticias

OS INGREDIENTES DO NOSO ENTROIDO!

17 Febreiro, 2025

Ler máis

FEIRACO renova a súa imaxe co campo galego como protagonista

12 Febreiro, 2025

Ler máis

FEIRACO Lácteos firma o seu convenio colectivo ata 2026 cunha unanimidade dos sindicatos

9 Decembro, 2024

Ler máis